När du köper Dermaceutic online, kontrollera…

När du köper Dermaceutic online, kontrollera…

Det finns flera E-butiker som säljer produkter från det populära hudvårdsmärket Dermaceutic. Priset kan skilja något mellan de olika butikerna – men det finns även andra punkter som skiljer dem åt.

  • Produkt på köpet – vid köp över en viss summa

Butiker som säljer hudvårdsprodukter har ofta erbjudanden om att en extra produkt skickas med om inköpssumman är över en specifik nivå. Ett exempel är följande som erbjuds av en E-butik under december 2020:

”Få 30 % rabatt samt Dermaceutic K Ceutic 12ml om produkter från Dermaceutic köps för minst 600 kr”

Personer som köpt produkter för 500 kr tjänar därmed på att lägga till något för att komma över 600 kr. Detta för att både få rabatt och extraprodukt.

  • Fri frakt – vid köp över en viss summa

En del E-butiker erbjuder fri frakt oavsett köpesumma. Det vanligaste är däremot att fri frakt erbjuds vid köp över en viss summa. Detta i likhet med att extra produkter kan ges vid köp över en viss summa. De flesta av dessa produkter har lång livslängd vilket innebär att de kan sparas länge.

  • Att rätt produkt köps in beroende på hudtyp/hudproblem

Dermaceutic har ett brett utbud för att kunna specifikt möta olika hudproblem och hudtyper. Första steget är därför att kontrollera vilken hudtyp och vilken produkt som krävs. De som inte kan avgöra detta själv kan gå till en hudvårdsspecialist för att få hjälp med att välja rätt produkt. Dessa är även ofta återförsäljare av Dermaceutic då märket valt att enbart säljas via kanaler som bevisligen har kunskap inom hudvård.

Vid köp online finns även ofta filtreringsfunktioner som gör det lätt att hitta rätt produkt utifrån behov. En större E-handel har exempelvis funktionen att produkter kan filtreras fram utifrån kroppsdel, hudtyp eller hudtillstånd.

Alltid 14 dagars returrätt på Dermaceutic vid E-handel

Samtliga inköp som sker på distans omfattas av svenska distansköplagen. Det innebär att kunden alltid har 14 dagars returrätt – oavsett orsak. E-butiken ska då återbetala pengarna till kunden inom en viss period.

Önskas returrätten utnyttjas får däremot inte produkten ha använts. I detta fall får inte ens burken ha öppnats eftersom det påverkar dess hållbarhet.

Det som kan skilja mellan E-butikerna är däremot om det är butiken eller kunden som betalar kostnaden för frakt.