Fem frågor om känd produkt

Satisfyer pro 2 next generation brukar presenteras med att den ”stimulerar klitoris på ett unikt sätt”. Men vad är det unika och vad säger recensenterna?

Vad är dess unika funktion?

Den unika funktionen med Satisfyer pro 2 next generation är att den stimulerar klitoris med lufttryck och vacuum. Det gör att någon direktkontakt aldrig behöver uppstå. Tack vare vacuumteknik, lufttryck och tryckvågor skapas ändå en mycket behaglig stimulans.

Vilka inställningsmöjligheter finns?

Satisfyer pro 2 next generation kan anpassas utifrån 11 intensitetsnivåer. Det är en av de punkter som skiljer den mot andra modeller, vilka många har betydligt färre nivåer.

Vilket material är den tillverkad i?

Munstycket är producerat av mjukt och mycket följsamt silikon. Det är fördelaktigt utifrån flera faktorer.

  • Mjukt mot huden
    Silikon är ett material som ofta används på sjukvårdsmaterial. Detta just på grund av dess mjukhet och följsamhet.
  • Lätt att hålla ren
    Munstycket blir därmed även mycket lätt att hålla ren och rengöra. Detta sker lättast med tvål och ljummet vatten.
  • Vitt
    Eftersom munstycket är vitt blir det extra lätt att hålla rent – och upptäcka fläckar.
  • Handtaget är av hårdplast och rosa.

Vad säger recensenterna?

I en längre recension av Satisfyer pro 2 next generation nämns både fördelar och nackdelar. Fördelarna som lyfts upp är den är vattentät, enkel att hålla ren och fungerar med vattenbaserat glidmedel. Dessutom uppskattas att den är uppladdningsbar. Nackdelar som nämns är att motorn är något högljudd, att den kan upplevas lite plastig samt att uppladdningstiden inför första gången den kan användas är oväntat lång. Det krävs nämligen 8 timmar laddning inför första gången. Laddningstiden därefter är bara någon timme.

Sammantaget ger recensenterna gott betyg till Satisfyer pro 2 next generation. Detta inte minst utifrån njutning – förutsatt att personen kan bortse från den plastiga känsla som handtaget kan ge. Samtidigt bör tilläggas att detta är en produkt där åsikterna kan gå mycket isär. Detta utifrån att njutning är så personligt att det kan vara svårt att jämföra och utvärdera produkter objektivt.

Pris på Satisfyer pro 2 next generation

Priset varierar stort mellan olika E-butiker. Detta med som lägst drygt 200 kr och som högst ca 800 kr. Det lönar sig alltså definitivt att jämföra priser innan den köps in.