Innovation och mycket mer

Innovation och mycket mer

Jotex är ett svenskt företag som bildades 1963. De erbjuder heminredningsprodukter och hemtextil. De försöker alltid ha ett unikt sortiment och satsar mycket resurser på innovation. Hem som saknar dekoration kan ofta kännas lite kalla och tomma. Heminredningen har en viktig roll i att skapa ett hemtrevligt och mysigt hem. Hos Jotex kan du köpa allt du behöver för att skapa en varm och välkomnande bostad. Förutom klassiska inredningsprodukter som gardiner så säljer de även prydnadssaker, kökshanddukar, dukar och förkläden. Vilken stil du än vill att ditt hem ska ha så kommer du att hitta det du behöver hos Jotex.

Jotex och miljömedvetenhet

Ända sedan starten så har miljömedvetenhet och hållbarhet varit en ledstjärna. De använder alltid ekologisk och rättvisemärkt bomull till sina textiler för att försäkra sig om att bomullsodlarna har bra levnadsvillkor. Ekologisk bomull innebär att den produceras utan kemiska tillsatser och konstgödsel. Jotex arbetar kontinuerligt med textilåtervinning. Alla underleverantörer betalar skäliga löner till sina arbetare. På hemsidan ger de även en rad tips på vad du som enskild konsument kan göra för att spara in på miljön. Det finns tvättråd och de talar om hur du gör när du vill återanvända eller sopsortera gamla textiler.

Vilka varor kan jag beställa på Jotex?

I webb-shopen hittar du produkter till hela hemmet. Det finns gardiner i många olika färger och mönster och i alla tänkbara storlekar och längder. De säljer även lakan till både vuxen- och barn-sängar. Det finns ett stort sortiment av mattor och de ger även tips och rekommendationer om vilken matta som passar bäst i vilket rum. Du hittar alla möjliga lampor hos Jotex, taklampor, bordslampor och golvlampor. Vare sig det är för att punktbelysa en tavla eller ett matbord så kommer du att hitta den lampa du behöver hos Jotex.

En effektiv kundtjänst

För Jotex har det alltid varit viktigt att kunna kommunicera med sina kunder. Kundtjänsten är öppen varje dag, även söndagar. Fram till klockan 21 kan du ringa kundtjänsten och ställa dina frågor. Det finns även en chat som du kan använda på Facebook. Där kan du direkt få svar på dina tankar och funderingar. På Facebook-sidan kan du även få information om produkterna och rabattkoder som ger dig reducerade priser när du beställer från Jotex, du kan få pengar tillbaka på köp hos Jotex om du använder Cashbacker. Kundtjänsten kan hjälpa dig med i princip allting. Det kan handla om hur lång leveranstiden är för en speciell produkt. Kanske vill du byta storlek och då berättar kundtjänsten hur du ska göra.