Dags att bjuda in till barnkalas

Dags att bjuda in till barnkalas

Barn älskar att klä ut sig, så enkelt är det bara! Vem gör inte det egentligen?! Att klä ut sig i maskeradkläder är bland det bästa som finns, och det ger ditt barn möjligheten att leva ut sin dröm. Små pojkar klär sig gärna som trollkarlar, små flickor som Spindelmannen, och vid någon tidpunkt klär nästan alla barn ut sig till någon form av djur. Här följer några tips på karaktärer som ditt barn kan klä ut sig till med hjälp av maskeradkläder. Barnkalas är härliga minnen för dina barn, börja med att skicka ett glatt inbjudningskort.

Batman

Alla gillar Batman. “Läderlappen” har funnits sedan 1939, och hans fladdermus-symbol har blivit så pass ikonisk att vi kommer minnas den under en lång tid framöver. Alla karaktärer från Batman gör sig utmärkta som maskeradkläder: från Batman och Robin till skurkar som exempelvis Jokern. När ditt barn iklär sig rollen som Batman bör han eller hon inte avslöja sin identitet. Öva upp Batman-rösten och använd den tillsammans med de tillhörande maskeradkläderna för att bli den bästa versionen av Batman någonsin!

Zombie

Zombiegenren har länge varit populär i USA, men har på senare år även blivit alltmer populär här i Sverige. När ditt barn vill klä ut sig till zombie finns det många olika sätt att göra detta på. En zombie är ett av de mest kreativa monstren i Hollywoods historia, och nästan vad som helst kan göras levande dött! Du kan till och med ta helt vanliga maskeradkläder som till exempel Alice i Underlandet och göra om dräkten till en zombiedräkt.

Harry Potter

Många barn har växt upp med Harry Potter och ägnat alltför mycket tid åt att läsa böckerna i serien och se på filmerna. Alla har vi tagit till oss Hogwarts, och det finns ett stort utbud av maskeradkläder som är inspirerade av Harry Potter. Du kan till exempel köpa ett komplett sett med tillhörande trollstav, men genom att skapa din egen utstyrsel tillsammans med ditt barn kan du få barnet att verklgien känna sig som en elev på Hogwart. Det kan dock vara ganska tidsödande, så du bör ha en stor portion tålamod om du ska ge dig på att ta fram dina egna Harry Potter-inspirerade maskeradkläder.